Kranio - sakralna terapija

 

Kaj je to kranio - sakralna terapija?

Kraniosakralna terapija je zelo blaga oblika manualne terapije. Z njo ugotavljamo in rešujemo različne težave v telesu. Terapevt z nežnim dotikom rok “posluša” sistem telesa ter zaznava morebitne napetosti in motnje, ki vplivajo na strukture in funkcije telesa.

Terapevt vzpodbuja ter spremlja proces vzpostavljanja ponovnega ravnovesja v delovanju telesnih struktur, pri čemer v telesu spodbudi naravne mehanizme samozdravljenja. Globoko stanje sproščenosti, razumevanja in zavedanja med terapijo nam nudi možnost, da spoznamo, izboljšamo ter okrepimo lastne resurse in sposobnosti, kar se navadno zgodi tudi na nezavednem nivoju.

 

V katerih primerih je kraniosakralna terapija (KST) učinkovita?

Če nas mučijo fizične težave ali bolečine, če želimo odpraviti napake v telesni strukturi, pri odpravljanju vzrokov akutnih in kroničnih bolezni ter pri čustvenih in psiholoških motnjah. Izboljšuje stanje imunskega sistema ter pomaga razvijati dobro počutje, zdravje in vitalnost. KST močno vpliva na čustveno in duhovno stanje človeka. 

 

Komu je namenjena kranio - sakralna terapija?

Kranio sakralna terapija je primerna za ljudi vseh starosti, tudi za dojenčke, otroke, starejše osebe ter za odrasle, ki so v šibkih ali akutno-bolečih stanjih. Zelo primerna je tudi za ljudi, ki so pogosto izpostavljeni stresu in velikim naporom, saj je organizmu v pomoč pri sprotnem vzdrževanju optimalnega delovanja.

 

  Kranio sakralna terapija - cenik

Domov > Zdravilne terapije > Kranio - sakralna terapija

 

Terapevt z nežnim dotikom rok “posluša” sistem telesa ter zaznava morebitne napetosti in motnje.

kranio - sakralna terapija

Salon lepote Ajna

SALON LEPOTE in OSEBNE RASTI

Linhartova 17, Ljubljana
telefon: 041 293 991
info@salon-ajna.si
www.salon-ajna.si

Kozmetični salon - lepotni salon