Ličenje

 

Poročno ličenje

Poročno ličenje se razlikuje od dnevnega ličenja. Pri njem je zelo pomembna preciznost in obstojnost. Barve se prilagajajo glede na osebnost neveste in stil celotne poroke (šopek, obleka, ženinova obleka,…).

Zelo priporočljivo je, da vsaj teden dni pred poroko opravimo poskusno ličenje ter se s tem izognemo morebitnemu nezadovoljstvu. Po želji lahko bodočim nevestam svetujemo že veliko prej, se posvetujemo s frizerjem, svetujemo glede cvetličnih aranžmajev, oblek, čevljev, vabil,.. Na tem področju imamo ogromno izkušenj in se že veselimo novih izzivov.

 

»Poroka je edinstven in enkraten dogodek. Zasijte ta dan v vsej svoji lepoti.«

 

Dnevno in večerno ličenje

Včasih nam lahko le majhna sprememba spremeni in polepša dan ter nam povrne samozavest. Z nekaj triki ste tudi ve lahko lepe in privlačne. Z dnevnim ličenjem bomo skrili nepravilnosti, ki jih ne želimo izpostavljati ter poudarili to kar je lepo. Vsakodnevnega ličenja se lahko nauči vsaka izmed vas!

Osnova make-upa so lepo oblikovane obrvi. Le te prepustite izkušenim kozmetičarkam ali vizažistom, saj so obrvi okvir obraza. Prekriti podočnjaki ter pravilna izbira pudra obraz odpre in skrije drobne nepravilnosti na obrazu. S temnejšim pudrom zasenčimo kar bi radi »potisnili v ozadje« ter posvetlimo tisto kar želimo, da bo bolj vidno. S tem dosežemo gladke in mehke linije obraza. Sledi nanašanje senčil na veke, nanos maskare, rdečila ter na koncu še primerne šminke.


Za dnevno ličenje bomo uporabljali bolj nežne tone barv, medtem ko se lahko pri večernem ličenju dobesedno igramo z barvami. Na umetni svetlobi mora biti make-up bolj poudarjen.

Bi se želeli sami naučiti ličenja? Nudimo individualne tečaje ličenja.

 

Ličenje za posebne dogodke

Če imate poseben dogodek, maturantski ples, ste priča na poroki, ali pa je to le posebna priložnost na kateri želite biti popolni, se prepustite naši vizažistki in se sprostite.

 

  Cenik ličenja

 

Za dnevno ličenje bomo uporabljali bolj nežne tone barv, medtem ko se lahko pri večernem ličenju dobesedno igramo z barvami.

Poročno ličenje

ličenje

večerni make up

dnevno ličenje

Poročno ličenje

Salon lepote Ajna

SALON LEPOTE in OSEBNE RASTI

Linhartova 17, Ljubljana
telefon: 041 293 991
info@salon-ajna.si
www.salon-ajna.si

Kozmetični salon - lepotni salon