Permanentni make up in TATOO

 
V kolikor želite izgledati negovani in popolni – pri športu, v bazenu, savni in vseh mogočih situacijah življenja, vam ponujamo izjemno preprosto rešitev. Najsodobnejši, tehnično in estetsko dovršen PERMANENTNI MAKE-UP. Konec je z dolgotrajnim ličenjem, le še nežen dotik glosa ali šminke in vaš make-up bo popoln.

 

Komu zaupati permanentni make-up?

Ko se odločite za izdelavo permanentnega make-upa, bodite pozorni. Permanentni make-up je na koži obstojen vsaj 4-6 let, zato dobro premislite, komu boste zaupali to zahtevno delo, ki vas bo spremljalo naslednjih 6 let vsak dan. Permanentno ličenje vam lahko naredi vsakdo, ki ima opravljen 4 dnevni tečaj.

A bolj kot tečaj je pomembna roka, estetski čut in izkušnje. Slabo opravljena storitev, najsi bo to obroba ustnic, senčenje in risanje obrvi, črta nad zgornjo in spodnjo veko, bo na obrazu zelo opazna - in to dalj časa.

 

Preverite kakšne izkušnje ima izvajalec ter hkrati zahtevajte slike že narejenih trajnih make-upov. Naj vas ne zavede nizka cena!

 

Kdo se največkrat odloča za permanentni make-up?

Največkrat si permanentni make up omislijo dekleta, gospe, ki jih izgled obrvi ali ustnic zelo moti. Zato se vsak dan vstajajo prej ter si poskušajo z barvico ujeti idealno linijo. A kaj ko se nemalokrat zbudimo utrujeni, neprespani, se nam mudi,…

Takrat začrtavanje idealne linije postane pravi pekel. Bolj kot jo poskušamo ujeti, bolj se nam ta izmika. Da ne govorimo poleti, ko je vroče ali smo na morju. Barvice se sperejo, me pa se zaradi tega ne počutimo dovolj samozavestne.

Salon lepote in osebne rasti Ajna je obiskala ekipa POP TV in za oddajo VIZITA posnela prispevek o permanentnem make-upu.

 

Salon Ajna - 10 let izkušenj na področju trajnega make-upa

Kozmetičarka, ki v našem salonu dela permanentni make-up, se lahko pohvali s 3 leti dela kot vizažistka ter 10 let izkušenj z delom trajnega makeupa. Odražajo jo čut za estetiko, umirjenost, natančnost, vestnost.

Zna prisluhnit stranki ter ji svetovati najboljšo možno varianto. Zelo pomemben je že prvi stik s stranko. Stranki razložimo celoten potek izvedbe, ji pokažemo slike strank ki so si že omislile želene storitve, jo slikamo pred posegom ter nato še z začrtano linijo z barvico. Pustimo ji čas za razmislek ter za posvete pri svojih najbližjih.

Naše največje potrdilo za dobro delo so zadovoljne stranke, ki nemalokrat k istemu postopku prepričajo še svoje prijateljice ali znanke.

 

 

Kako do lepo oblikovanih obrvi - članek v reviji NIKA

Silvija Štrukelj, lastnica salona Ajna, je za revijo Nika (priloga časopisa Dnevnik) povedala:

"Ogromno strank, ki imajo preveč populjene obrvi ali so te sčasoma postale zelo redke ali pa so svetle in komaj opazne, se odloči za permanentno oblikovanje obrvi,« je povedala Silvija Štrukelj iz salona Ajna. V vseh teh primerih se najprej s korekturnim svinčnikom nariše linijo poteka obrvi. Ko se stranka strinja z obliko, se začne pigmentiranje kože. Barvni odtenek se izbere glede na barvo las in obstoječih obrvi. Postopek traja od 45 do 60 minut. Prvih 4 do 5 dni je barva zelo intenzivna. Pričakovani barvni rezultat se namreč pokaže šele po štirih tednih, ko sledita tudi kontrola in korekcija. Trajno narejene obrvi ne zahtevajo posebne nege. Obrvi, ki zrastejo zunaj linije, enostavno populimo."

Celoten članek o trajnem ličenju, ki je bil objavljen v reviji Nika, si lahko preberete tukaj.
 

 

Permanentni makeup - tretman

Postopek zagotavlja vnos naravnih pigmentov od 0,06 do 0,12 mm globoko v kožo. Obstojnost pigmentov je 3 leta in več.

 

Obrvi

Pri obrveh s pigmentiranjem dosežemo popolno korekcijo vaših obrvi (v primeru da so te redke in zelo svetle). Pravilna oblika obrvi izjemno polepša vaš obraz. Oko je bolj odprto in celoten obraz izgleda bolj mladosten in svež.
Obrvi so okvir obraza.

 

Povečanje gostote trepalnic - oči

Za optični učinek bolj gostih trepalnic se pigmentira notranji rob zgornje veke tik ob korenu trepalnic. Trepalnice izgledajo bolj goste in močne, pogled pa bolj globok in lep.

 

Obroba ustnic in senčenje

V postopku permanatnega make upa pogosto pigmentiramo rob ustnic, ki je slabo viden, prekinjen ali poškodovan. Pigmentiramo vedno v čim bolj naravni barvi. Zelo pomembna je tudi korekcija simetrije ustnic, saj tako vaše ustnice postanejo polne. Po želji lahko ustnice tudi senčimo ter s tem optično razširimo in omilimo prehod med ustnicami in robom.

 

Kontrolni pregled

Po opravljenem pregledu sledi v ruku 2 do 3 tednoh kontrolni pregled. Na tem pregledu se še enkrat začrta in korigira linije s permanentnim svinčnikom. Le tako lahko dosežemo popoln izgled.

 


"Rada bi se zahvalila kozmetičnemu salonu AJNA, še posebej Silviji za res enkraten permanentni make-up. Ne morem opisati kako super je zjutraj vstati in že izgledati fantastično.
POPOLNI MAKE-UP !!!!!! Poleg tega je osebje res prijazno in poskrbi za popolno udobje. Sam poseg pa ni tako zastrašujoč, kot si mislite, ravno nasprotno tako da punce kar pogumno izplača se ;)"


"Zdravo ga.Silvija!

Jaz sem ena od vaših strank kateri ste pred mesecem naredili trajni make-up obrvi in bi vam rada povedala, da sem zelo zadovoljna. Kar nekaj kolegic sem navdušila in tudi nekaj znank me je "potiho" vprašalo, kje sem si naredila obrvi. Pohvaljena je oblika in kvaliteta dela.

LP Nevenka Šubelj

PS: Če se ne boste spomnili sem tista oseba, ki vas je spodbudila, da ste si tudi vi naredili obrvi."


Pozdravljeni!

Moram vam prav sporočiti, da sem enostavno hudo zadovoljna. Z vašim delom - na mojih učkih seveda.

Vsi me sprašujejo, če sem se fino spočila, če sem se naspala, da izgledam naravnost fantastično.

Veste, pa sploh nimam make-upa, ampak le kar ste mi naredili vi - črtico in pobarvali trepalnice.

Ko pa sem včeraj videla prispevek v Viziti in sem vas videla še na TV - no zdaj pa vem, da sem se pravilno odločila, da sem zaupala ravno vam.

Lep dan.
Marta


   

  Permanentni make up in TATOO - cenik
 

Domov > Permanentni make up > Permanentni make-up

 

PREJ - POTEM:

pravilna simetrija in polnost ustnic

PREJ - POTEM:

poljubna oblika obrvi

V salonu Ajna vam permanetni makeup maredi kozmetičarka z 8 letnimi izkušnjami.

S pigmentiranjem dosežemo popolno korekcijo vaših obrvi.

Primer 2: starejša gospa

 • Gospa ima zelo lepe naravne linije, potrebno jih je le poudariti.

 • Ker so naravne obrvi zelo svetle in se jih skorajda ne vidi, smo za njo izbrali pigment primeren za svetlolaske.

 • Obliko samih obrvi smo prilagodili potezam obraza. Tako smo dobili okvir obraza, ki je osnova dobrega make-upa.

 • Ker ima ga. svetle tudi trepalnice, smo za obrobo oči izbrali pigment črno-rjave barve (tople barve). S tem smo optično zgostili trepalnice ter dobili globino pogleda.

 • Formo oz. oblika ustnic je pri ga. zelo lepa, problem pa je da so robovi ustnic izgubili pigment, kar daje videz modrikastih in tankih ustnic.

 • Za pigmentiranje smo izbrali barvo, ki bo gospo poživila.

 • Pigmentirali smo rob ustnic ter ga zabrisali v barvo ustnic. Tako smo optično povečali ustnice.

 • Tako se gospa zjutraj zbudi praktičnu urejena. Doda si še malce pudra, namaže trepalnice in videz je popoln.

 

Primer 1: mlajša gospa

 • Gospodična ima zelo lepe poteze obraza, ki pa jih s pomočjo permanentnega make-upa še poudarimo.

 • Ker so naravne obrvi tanke in svetle, uporabimo pigment, primeren za svetlolaske. Linijo njenih obrvi malce korigiramo.

 • Za obrobo oči smo pri gdč. izbrali črn pigment. Ta daje močnejši izgled in je primeren za temnolaske ali za mlajše osebe.

 • Ustnice imajo že po naravi lep rob, so enakomerno pigmentirane. Da pa bi prišle bolj do izraza uporabimo tople odtenke barv in s tem naredimo ustnice bolj mehke in nežne.

 • Dnevni make-up je s tem praktično narejen. Dodamo le še malce pudra, glosa in že smo gotovi.

Salon lepote Ajna

SALON LEPOTE in OSEBNE RASTI

Linhartova 17, Ljubljana
telefon: 041 293 991
info@salon-ajna.si
www.salon-ajna.si

Kozmetični salon - lepotni salon