Poslikava nohtov - poslikani nohti

 
Poslikani nohti so ženski modni dodatek. Poslikavo nohtov lahko naredimo na rokah ali nogah. Še posebno boste opažene ob priložnostih, kot so valete, maturantski plesi, svečani dogodki, poroke ali pa naj služijo kot vsakodnevna popestritev vašega izgleda.

 

Poslikava nohtov namesto nakita

Nakit lahko za teden dni odložite, saj bodo vaše roke in noge že tako opazne. Poznamo dva načina poslikave in sicer poslikava naravnih nohtov ter poslikava geliranih nohtov.

 

Poslikava naravnih nohtov

Poslikava bo na naravnih nohtih obstojna vsaj teden dni oz. več. Pri njej se uporablja Nail Art svinčnike, bleščice, kamenčke, nalepke, odtise,… Možnosti je ogromno.

 

Poslikava geliranih nohtov

Še več pa je možnosti pri geliranih nohtih, saj lahko veliko dodatkov vdelamo že v sam gel. Za najdrznejše naredimo tudi 3D okraske.

 

Okrasimo oz. poslikamo vam tudi roke

Za posebne priložnosti lahko poslikamo tudi roke ter naredimo unikaten okras, ki ga bodo vsi občudovali ali vsaj obrekovali.

 

 

Članek SLIKE NA NOHTIH - revija JANA:

Silvija Štrukelj, lastnica salona Ajna, je za revijo JANA v članku o POSLIKAVI NOHTOV povedala

"Pred časom so si le redke Slovenke upale biti drugačne in izstopati s poslikanimi nohti, danes pa je drugače. Slovenke se za poslikavo nohtov odločajo vsak dan ali pa le le za posebne priložnosti. Za nekatere je taka poslikava nadomestek za nakit. Sicer se Slovenke še vedno pogosteje odločamo za bolj umirjene in vskadanje uporabne poslikave. V večini so te kombinirane z bleščicami, pa tudi kamenčki, a v nevtralnih, belih in srebrnih barvah. Vsaka poslikava nohtov pa je unikat", je povedala Silvija Štrukelj iz Centra lepote in osebne rasti Ajna v Ljubljani.

Članek o poslikavi nohtov, ki je bil objavljen v reviji JANA, si lahko preberete tukaj.
 

 

  Poslikava nohtov - cenik

Domov > Lepota rok > Poslikava nohtov

 
poslikani nohti

Salon lepote Ajna

SALON LEPOTE in OSEBNE RASTI

Linhartova 17, Ljubljana
telefon: 041 293 991
info@salon-ajna.si
www.salon-ajna.si

Kozmetični salon - lepotni salon