Ajna svet

Salon Ajna

Svet, kjer združujemo zunanjo in notranjo lepoto. V eno.

Ajna ni samo še eden »navaden kozmetični salon«,
ki ga obiščete ko se želite malo polepšati.
Ajna je veliko več …

Ajna TRENUTEK

#trenutekzame

Ajna je VAŠ TRENUTEK, trenutek ko začutite da ste VI pomembni. Trenutek ko sem vam je nekdo resnično posvetil. Trenutek ko resnično pozabite na vse in ste samo VI pomembni.

Ajna JAZ

#semkarsem

Ajna ste dejansko vi, saj vam ni potrebe po pretvarjanju, po igranju, ampak ste to kar ste. Ajna ste vi v vaši najlepši podobi, brez maske, brez ugajanja. Samo VI v vaši najlepši edinstveni podobi.

Ajna MIR

#stoppaparazzi

Vaša je vaša najljubša oaza miru, kamor se umaknete, da užijete nekaj miru. Kjer lahko diskretno, v miru spijete skodelico čaja. Uživate v toplem, domačem notranjem ambientu. In čas se bo ustavil…

TEENLIFTING

#revolucija

Ajna je zgodba o teenlftingu v Sloveniji. Smo edini v Sloveniji, ki izvajamo storitev Teenliftinga, revolucionarnega antiage tretmaja s katerimi se jača tonus, oblikuje obraz in telo.

Moj nagovor. Moja zgodba. Moje OKO.

Pred malo več kot 20 leti sem bila plaha, sramežljiva dijakinja Srednje šole za kozmetiko, ki si je predstavljala da se bo v šoli naučila vseh spretnosti make-upa. Uff žal se to ni zgodilo.
Vsa študentska leta sem delala v kozmetičnih salonih in KONČNO spoznala kako je če nekaj delaš SAM, delaš dobro in za to dobivaš pohvale, objeme, nova prijateljstva,… Adrenalin… kaj lahko še naredim?… je bil na vrhuncu.

Kmalu zatem sem si kupila, kozmetično mizo (ki jo imam še sedaj ) in seveda aparat za tetoviranje. Tako se je moja pot začela. Tako se je začela tudi zgodba o Ajni.

Silvija Štrukelj, ustanoviteljica in lastnica

Teen lifting

TEEN LIFTING

Kaj je ključ do mladostnejšega videza? Napeta in sijoča koža. Ste vedeli, da jo lahko dosežete tudi brez kirurškega noža?

Nega obraza

NEGA OBRAZA

Kaj je ključ do mladostnejšega videza? Napeta in sijoča koža. Ste vedeli, da jo lahko dosežete tudi brez kirurškega noža?

Nega rok in nohtov

NEGA ROK IN NOHTOV

Svet kjer se vam ni potrebno pretvarjati. Svet, jer ste to kar ste. Svet, ki ga boste zapustile zadovoljne, spočite in energijsko.

 

Permanentni make-up

PERMANENTNI MAKE-UP

Svet kjer se vam ni potrebno pretvarjati. Svet, jer ste to kar ste. Svet, ki ga boste zapustile zadovoljne, spočite in energijsko.

Prvi v Sloveniji ponujamo revolucionarno tehniko pomlajevanja – TEENLIFTING®

Kaj je ključ do mladostnejšega videza? Napeta in sijoča koža.
Ste vedeli, da jo lahko dosežete tudi brez kirurškega noža?

Seveda, če okrepite tkivo pod kožo, se ta ne bo povesila.

Spoznajte posebno metodo elektrostimulacije mišic, ki jo je razvila zagrebška zdravnica dr. Sanja Malbaša Gošović, za razliko od klasične elektrostimulacije, ki jo uporabljajo tudi fizioterapevti, pa je neprimerljivo bolj učinkovita.