Nega za moške

Urejen in negovan moški je največji atribut zapeljevanja

V današnjem času je urejenost prvotnega pomena tako za ženske kot za moške. Prav za vas dragi moški, smo vam v salonu Ajna pripravili šopek storitev s pomočjo katerih vas uredimo skoraj do popolnosti. Nudimo vam vrhunske kozmetične nege in sprostitvene postopke za moške. Naša ponudba zajema nege obraza, TEENLIFTING obraza, manikuro, depilacijo, trajno odstranjevanje dlak in relaksacijsko masažo telesa.

Naravnemu procesu staranja se nihče ne izogne, lahko pa ga omejimo in omilimo. Moška koža se sicer začne starati kasneje, po 30 letu, a je potem potrebna posebne nege. S kislinskimi negami (AHA premazi z mlečno kislino) ohranjamo gladkost kože, zmanjšujemo manjše gubice ter skrbimo za zdrav izgled kože. Poskrbimo pa tudi za bolj zahtevne kože s fotopomlajevanjem z laserjem, Biopeeling tretmajem, nego s preparati, ki vsebujejo matične celice.

V kolikor po določenem času prenehamo s treniranji, mišice še dolgo zadržijo čvrstost in obliko. Ker z elektrostimulacijo ne “bildamo” mišic in ne povečujemo njihov volumen, posledično ni “slabšega stanja” po opustitvi treningov.

Odstranjevanje dlak z depilacijo je zelo zaželjena metoda med moškimi, pri športnikih pa skorajda obvezna.

Postopek depilacije opravljamo z voskom v kaseti z valjčkom, ki ga nanesemo na željene predele v smeri rasti dlak. Z depilacijskimi trakovi nato s potegom odstranimo vosek in z njim tudi nezaželjene dlake.Po koncu depilacije kožo očistimo s posebnim oljem,ali lusionom za pomiritev in navlažitev tretiranega predela kože.

Pri nas ne opravljamo moške brazilske depilacije

Tudi roke povedo marsikaj o človeku. S klasično manikuro brez lakiranja bomo uredili in negovali vaše nohte in kožo rok.

Relaksacijska masaža ima pozitivne in sproščujoče učinke na telo. Pozitivni učinki so fizične in psihične narave, saj se sprosti celo telo. Masaža odpravlja stres, napetost in posledično tudi nespečnost. Mišicam povrne moč, sklepi postanejo bolj gibljivi, otekline se zmanjšajo. Koža po masaži je voljna, elastična in odporna proti zunanjim vplivom.

Kontaktirajte nas!

Imate vprašanja ali si želite rezervirati termin?

Mnenja strank

Zadovoljne stranke

“Na Teenlifting – Metodo dr. Sanje Malbaša Gošović, za vzdrževanje mladostnega, vitalnega videza prisegam zato, ker je preprosto logična. Če mišice, kjerkoli na telesu, z vadbo krepiš, bodo ohranile svojo primarno, mladostno obliko. Elektrostimulacija je metoda stara približno toliko kot elektrika, a niti ena od vseh elektrostimulativnih metod, ki so trenutno na tržišču, nima nikakršne zveze s Teenliftingom – sem preizkusila vse…”

Maja Martina Merljak

Maja Martina Merljak

Igralka

Ko pogledam svoje fotografije, stare 5, 10 let- takrat vidim dokaz kaj je Teenlifting naredil zame. Sedaj sem videti lepše, mlajše in bolj sveže. Pa tudi, ko pridem popolnoma utrujena iz snemanj, vaj in gledaliških predstav v salon Ajna in me »priklopijo na elektriko«, se resnično počutim, kot da se mi polnijo baterije. Po slabi uri sem popolnoma sproščena in polna energije. Ker nimam veliko časa, mi je zelo pomembno, da je metoda učinkovita in zato lahko za Teenlifting rečem samo- TO je TO!

Tina Gorenjak

Tina Gorenjak

Igralka