Storitve za moške

Urejen in negovan moški je največji atribut zapeljevanja

V današnjem času je urejenost prvotnega pomena tako za ženske kot za moške. Prav za vas, dragi moški, smo vam v salonu Ajna pripravili šopek storitev, s pomočjo katerih vas uredimo skoraj do popolnosti. Nudimo vam vrhunsko kozmetično nego in sprostitvene postopke za moške. Naša ponudba zajema nege obraza, TEENLIFTING obraza, manikuro, depilacijo, trajno odstranjevanje dlak in relaksacijsko masažo telesa.

Storitve za moške

Naravnemu procesu staranja se nihče ne izogne, lahko pa ga omejimo in omilimo. Moška koža se sicer začne starati kasneje, po 30 letu, a je potem potrebna posebne nege. S kislinskimi negami (AHA-premazi z mlečno kislino) ohranjamo gladkost kože, zmanjšujemo manjše gubice ter skrbimo za zdrav izgled kože. Poskrbimo pa tudi za bolj zahtevne kože s fotopomlajevanjem z laserjem, Biopeeling tretmajem, nego s preparati, ki vsebujejo matične celice.

V kolikor po določenem času prenehamo s treniranji, mišice še dolgo zadržijo čvrstost in obliko. Ker z elektrostimulacijo ne “bildamo” mišic in ne povečujemo njihov volumen, posledično ni “slabšega stanja” po opustitvi treningov.

Odstranjevanje dlak z depilacijo je zelo zaželena metoda med moškimi, pri športnikih pa skorajda obvezna.

Postopek depilacije opravljamo z voskom v kaseti z valjčkom, ki ga nanesemo na željene predele v smeri rasti dlak. Z depilacijskimi trakovi nato s potegom odstranimo vosek in z njim tudi nezaželene dlake. Po koncu depilacije kožo očistimo s posebnim oljem ali losjonom za pomiritev in navlažitev tretiranega predela kože.

Pri nas ne opravljamo moške brazilske depilacije.

Tudi roke povedo marsikaj o človeku. S klasično manikiro brez lakiranja bomo uredili in negovali vaše nohte in kožo rok.

Relaksacijska masaža ima pozitivne in sproščujoče učinke na telo. Pozitivni učinki so fizične in psihične narave, saj se sprosti celo telo. Masaža odpravlja stres, napetost in posledično tudi nespečnost. Mišicam povrne moč, sklepi postanejo bolj gibljivi, otekline se zmanjšajo. Koža po masaži je voljna, elastična in odporna proti zunanjim vplivom.