Ajna & Silvija

Jaz in ajna. Moja življenjska zgodba, moje otroške sanje, moj svet

Poznate občutek, ko pride dan in ugotovite zakaj ste na svetu? Kakšen je vaš namen? Kaj v življenju početi, da se bo vsakdan imel smisel? Tudi sama sem leta iskala odgovore na ta vprašanja, potem sem se nekega dne prepustila svoji notranji intuiciji in spoznala svojo najboljšo prijateljico, svoje »tretje oko« – Ajno.

Moja in Ajnina zgodba

Pred malo več kot 20 leti sem bila plaha, sramežljiva dijakinja srednje šole za kozmetiko, ki si je predstavljala, da se bo v šoli naučila vseh spretnosti make-upa. Uff, žal se to ni zgodilo. Vsa študentska leta sem delala v kozmetičnih salonih in končno spoznala, kako je, če nekaj delaš sam, delaš dobro in za to dobivaš pohvale, objeme, nova prijateljstva … Adrenalin je bil na vrhuncu. Spraševala sem se, kaj še lahko naredim.

Kmalu zatem sem si kupila, kozmetično mizo (ki jo imam še sedaj ) in seveda aparat za tetoviranje. Tako se je moja pot začela. Naprej sem izbrala ime salona Ajna, ki je ime za “tretje oko” in predstavlja oko intuicije. Oko v kozmetični dejavnosti nam predstavlja življenje lepote, natančnosti, pozornosti in »videnje«. Intuicija nam predstavlja zaupanje v delo, ki ga opravljamo.

Življenje mi je in mi še vedno pošilja prave ljudi, s katerimi odlično sodelujem in dosegam nove in nove uspehe. Veselim se novih izzivov, novih strank in prijateljev, ki jih spoznam skozi delo. Cenim, da ste se odločili, da vaš trenutek postane del moje zgodbe.

Trenutek ko začutite, da ste vi pomembni. Trenutek, ko se vam nekdo resnično posveti. Trenutek, ki je samo vaš … Vabljeni v kozmetični salon Ajna. Butični kozmetični salon z dušo. Kjer se čas in vaše skrbi ustavijo.

Silvija Štrukelj,
ustanoviteljica in lastnica

Svet, kjer združujemo zunanjo in notranjo lepoto v eno

Ajna ni samo še eden »navaden kozmetični salon«, ki ga obiščete ko se želite malo polepšati. Ajna je veliko več …

Ajna TRENUTEK

#trenutekzame Ajna je vaš trenutek, trenutek ko začutite, da ste pomembni vi. Trenutek, ko sem vam je nekdo resnično posvetil. Trenutek, ko resnično pozabite na vse in ste pomembni samo vi.

Ajna JAZ

#semkarsem Ajna ste dejansko vi, saj se vam ni treba po pretvarjati, igrati, ampak ste to, kar ste. Ajna ste vi v vaši najlepši podobi, brez maske, brez ugajanja. Samo VI v vaši najlepši edinstveni podobi.

Ajna MIR

#stoppaparazzi Vaša je najljubša oaza miru, kamor se umaknete, da užijete nekaj trenutkov zase. Kjer lahko diskretno in v miru spijete skodelico čaja. Uživate v toplem, domačem notranjem ambientu. In čas se bo ustavil …

TEENLIFTING

#revolucija Ajna je zgodba o Teenlftingu v Sloveniji. Smo prvi v Sloveniji, ki izvajamo storitev Teenliftinga, revolucionarnega antiage tretmaja, s katerimi se jača tonus, oblikuje obraz in telo.

Prvi v sloveniji ponujamo revolucionarno tehniko pomlajevanja – TEENLIFTING®

Kaj je ključ do mladostnejšega videza? Napeta in sijoča koža.

Ste vedeli, da jo lahko dosežete tudi brez kirurškega noža? Seveda, če okrepite tkivo pod kožo, se ta ne bo povesila.

Spoznajte posebno metodo elektrostimulacije mišic, ki jo je razvila zagrebška zdravnica dr. Sanja Malbaša Gošović, za razliko od klasične elektrostimulacije, ki jo uporabljajo tudi fizioterapevti, pa je neprimerljivo bolj učinkovita.

Dr. Sanja Malbaša Gošović,
zagrebška zdravnica

Prvi v Sloveniji ponujamo revolucionarno tehniko pomlajevanja

Kaj je ključ do bolj mladostnega videza? Napeta in sijoča koža.

Ste vedeli, da jo lahko dosežete tudi brez kirurškega noža? Če okrepite tkivo pod kožo, se ta seveda ne bo povesila.

Spoznajte posebno metodo elektrostimulacije mišic, ki jo je razvila zagrebška zdravnica dr. Sanja Malbaša Gošović (za razliko od klasične elektrostimulacije), ki jo uporabljajo tudi fizioterapevti in je neprimerljivo bolj učinkovita.

Dr. Sanja Malbaša Gošović,
zagrebška zdravnica

Ajna utrinki

#čajanka #druženje #semkarsem