Ajna & Silvija

Jaz in Ajna…Moja življenjska zgodba. Moje otroške sanje. Moj svet.

rezervirajte svoj termin
kontaktirajte nas

Poznate občutek ko pride dan in ugotovite zakaj ste na svetu? Kakšen je vaš namen? Kaj v življenju početi, da se bo vsakdan imel smisel? Tudi sama sem leta iskala odgovore na ta vprašanja, potem sem se nekega dne prepustila svoji notranji intuiciji in spoznala svojo najboljšo prijateljico, svoje »trteje oko« - Ajno.

Ajna & Silvija

Moja in Ajnina zgodba

Kako je nastala?

Pred malo več kot 20 leti sem bila plaha, sramežljiva dijakinja Srednje šole za kozmetiko, ki si je predstavljala da se bo v šoli naučila vseh spretnosti make-upa. Uff žal se to ni zgodilo. Vsa študentska leta sem delala v kozmetičnih salonih in KONČNO spoznala kako je če nekaj delaš SAM, delaš dobro in za to dobivaš pohvale, objeme, nova prijateljstva,… Adrenalin… kaj lahko še naredim?… je bil na vrhuncu.

Kmalu zatem sem si kupila, kozmetično mizo (ki jo imam še sedaj  ) in seveda aparat za tetoviranje. Tako se je moja pot začela.

Naprej sem izbrala ime salona AJNA, ki je ime za “tretje oko” in predstavlja OKO INTUICIJE. Oko v kozmetični dejavnosti nam predstavlja življenje lepote, natančnosti, pozornosti in »videnje«. Intuicija nam predstavlja zaupanje v delo, ki ga opravljamo.

Življenje mi je in mi še vedno pošilja prave ljudi s katerimi odlično sodelujem in dosegam nove in nove uspehe.

Veselim se novih izzivov, novih strank in prijateljev, ki jih spoznam skozi delo. Cenim da ste se odločili, da vaš trenutek postane del moje zgodbe.

Trenutek ko začutite da ste VI pomembni. Trenutek ko sem VAM nekdo resnično posveti. Trenutek ki je samo VAŠ…

Vabljeni v kozmetičnem salonu AJNA.  Butični kozmetični salon z dušo. Kjer se vaš čas in vašo skrbi ustavijo…

Silvija Štrukelj,
ustanoviteljica in lastnica

Stranke o nas

Zadovoljne stranke ...

so naš največji ponos in motiv za naprej. Vsak trenutek ki je bil zaradi nas za vas dragocen, vsak vaš mir ki ste ga pri nas našli, vsak naš pristen pogovor, vaš nasmeh in izboljšana samozavest zaradi nas…vse to so naš NAJVEČJI uspeh.

ajna-ljubljana
Ajna

Vi v vaši edinstveni podobi.

Ajna ste dejansko vi, saj vam ni potrebe po pretvarjanju, po igranju, ampak ste to kar ste. Ajna ste vi v vaši najlepši podobi, brez maske, brez ugajanja. Samo VI v vaši najlepši edinstveni podobi.

Salon Ajna

Svet, kjer združujemo zunanjo in notranjo lepoto. V eno.

Ajna ni samo še eden »navaden kozmetični salon«,
ki ga obiščete ko se želite malo polepšati.
Ajna je veliko več …

Ajna TRENUTEK

#trenutekzame

Ajna je VAŠ TRENUTEK, trenutek ko začutite da ste VI pomembni. Trenutek ko sem vam je nekdo resnično posvetil. Trenutek ko resnično pozabite na vse in ste samo VI pomembni.

Ajna JAZ

#semkarsem

Ajna ste dejansko vi, saj vam ni potrebe po pretvarjanju, po igranju, ampak ste to kar ste. Ajna ste vi v vaši najlepši podobi, brez maske, brez ugajanja. Samo VI v vaši najlepši edinstveni podobi.

Ajna MIR

#stoppaparazzi

Vaša je vaša najljubša oaza miru, kamor se umaknete, da užijete nekaj miru. Kjer lahko diskretno, v miru spijete skodelico čaja. Uživate v toplem, domačem notranjem ambientu. In čas se bo ustavil…

TEENLIFTING

#revolucija

Ajna je zgodba o teenlftingu v Sloveniji. Smo edini v Sloveniji, ki izvajamo storitev Teenliftinga, revolucionarnega antiage tretmaja s katerimi se jača tonus, oblikuje obraz in telo.

Ajna utrinki

#čajanka
#druženje
#semkarsem