Permanentni make-up in Tattoo

Permanentni make-up & Tattoo

V kolikor želite izgledati negovani in popolni – pri športu, v bazenu, savni in vseh mogočih situacijah življenja, vam ponujamo izjemno preprosto rešitev. Najsodobnejši, tehnično in estetsko dovršen PERMANENTNI MAKE-UP. Konec je z dolgotrajnim ličenjem, samo nežen dotik glosa ali šminke in vaš make-up bo popoln.

Komu zaupati permanentni make-up?

Ko se odločite za izdelavo permanentnega make-upa, bodite pozorni. Permanentni make-up je na koži obstojen vsaj 4-6 let, zato dobro premislite, komu boste zaupali to zahtevno delo, ki vas bo vsakodnevno spremljalo naslednjih 6 let Permanentno ličenje vam lahko naredi vsakdo, ki ima opravljen nekajdnevni dnevni tečaj.

A bolj kot tečaj je pomembna roka, estetski čut in izkušnje. Slabo opravljena storitev, naj bo to obroba ustnic, senčenje in risanje obrvi, črta nad zgornjo in spodnjo veko, bo na obrazu zelo opazna – in to dalj časa.

Preverite, kakšne izkušnje ima izvajalec, in ter hkrati zahtevajte slike že narejenih trajnih make-upov. Naj vas ne zavede nizka cena!

Več slik si lahko ogledate na naši Facebook strani.

Kdo se največkrat odloča za permanentni make-up?

Največkrat si permanentni make up omislijo dekleta, gospe, ki jih izgled obrvi ali ustnic zelo moti. Zato vsak dan vstajajo prej poskušajo z barvico ujeti idealno linijo. A kaj, ko se nemalokrat zbudimo utrujeni, neprespani, pogosto se nam tudi mudi…

Takrat začrtavanje idealne linije postane pravi pekel. Bolj ,kot jo poskušamo ujeti, bolj se nam izmika. Najhuje je poleti, ko je vroče ali smo na morju. Barvice se sperejo, me pa se zaradi tega ne počutimo dovolj samozavestne.

Salon Ajna - 18 let izkušenj na področju trajnega make-upa

»Permanentni make-up in tetovaža sta mi vedno bila v izziv. Kakšen pigment uporabiti na določeni stranki, zakaj barve pri vsakomur odreagirajo drugače, kako kar najbolj ujeti naravni ten ustnic … Na vsa ta vprašanja sem odgovorila šele skozi veliko leta dela. Lahko se pohvalim s 3 leti dela kot vizažistka ter 18 leti izkušenj z delom trajnega make-upa. Ne zadovoljujejo me približki, zahtevam natančnost, preciznost in dovršenost ter kar je najpomembnejše, zadovoljstvo stranke.«

Pri odločitvi vam pomagamo, svetujemo, izrišemo in se pogovorimo o samem poteku storitve.

Naše največje potrdilo za dobro delo so zadovoljne stranke, ki nemalokrat k istemu tretmaju povabijo še svoje prijateljice ali znanke.

Permanentni make-up - tretman

Postopek zagotavlja vnos naravnih pigmentov od 0,06 do 0,12 mm globoko v kožo. Pigmenti so obstojni več kot 3 leta.

trajne-obrvi

Obrvi

Pri obrveh s pigmentiranjem dosežemo popolno korekcijo (v primeru, da so te redke in zelo svetle). Pravilna oblika obrvi izjemno polepša in odpre vaš obraz. Oko je bolj odprto in celoten obraz izgleda bolj mladosten in svež. 3D tehnika omogoča popolnoma naraven izgled ne glede na količino dlačic. Obrvi so okvir obraza.

obroba-oci

Oči

Permanentna črta na zgornji in spodnji veki daje očem globino in učinek gostejših trepalnic. Delikatno narejene konture s pravilno izbranimi pigmenti naredijo oči optično večje, izrazitejše a kljub temu še vedno zelo naravne. Trepalnice izgledajo gostejše in bolj močne, pogled pa globlji in lep.

obroba-ustnic

Ustnice

V postopku permanentnega make-upa pigmentiramo rob ustnic, ki je slabo viden, prekinjen ali poškodovan. Zelo pomembna je tudi korekcija simetrije ustnic, saj tako vaše ustnice postanejo polne. Senčenje in mešanje barv pa ustnicam še dodatno poudari volumen in 3D efekt.  4 tedne po opravljenem posegu sledi kontrolni pregled in korekcija. Na tem pregledu obnovimo in osvežimo linije ter po potrebi senčimo. Le tako lahko dosežemo popoln izgled.

Kontaktirajte nas!

Imate vprašanja ali si želite rezervirati termin?

Mnenja strank

Zadovoljne stranke

“Na Teenlifting – Metodo dr. Sanje Malbaša Gošović, za vzdrževanje mladostnega, vitalnega videza prisegam zato, ker je preprosto logična. Če mišice, kjerkoli na telesu, z vadbo krepiš, bodo ohranile svojo primarno, mladostno obliko. Elektrostimulacija je metoda stara približno toliko kot elektrika, a niti ena od vseh elektrostimulativnih metod, ki so trenutno na tržišču, nima nikakršne zveze s Teenliftingom – sem preizkusila vse…”

Maja Martina Merljak

Maja Martina Merljak

Igralka

Ko pogledam svoje fotografije, stare 5, 10 let- takrat vidim dokaz kaj je Teenlifting naredil zame. Sedaj sem videti lepše, mlajše in bolj sveže. Pa tudi, ko pridem popolnoma utrujena iz snemanj, vaj in gledaliških predstav v salon Ajna in me »priklopijo na elektriko«, se resnično počutim, kot da se mi polnijo baterije. Po slabi uri sem popolnoma sproščena in polna energije. Ker nimam veliko časa, mi je zelo pomembno, da je metoda učinkovita in zato lahko za Teenlifting rečem samo- TO je TO!

Tina Gorenjak

Tina Gorenjak

Igralka