Permanentni make-up

Permanentni make-up in tattoo

V kolikor želite izgledati negovani in popolni – pri športu, v bazenu, savni in vseh mogočih situacijah življenja–, vam ponujamo izjemno preprosto rešitev. Najsodobnejši, tehnično in estetsko dovršen permanentni make-up. Konec je z dolgotrajnim ličenjem, samo nežen dotik glosa ali šminke in vaš make-up bo popoln.

18 let izkušenj na področju trajnega make-upa

»Permanentni make-up in tetovaža sta mi bila vedno v izziv. Kakšen pigment uporabiti na določeni stranki, zakaj barve pri vsakomur odreagirajo drugače, kako kar najbolj ujeti naraven ten ustnic … Na vsa ta vprašanja sem odgovorila šele skozi veliko let dela. Lahko se pohvalim s 3 leti dela kot vizažistka in 18 leti izkušenj z delom trajnega make-upa. Ne zadovoljujejo me približki, zahtevam natančnost, preciznost in dovršenost ter, kar je najpomembnejše, zadovoljstvo stranke.«

Pri odločitvi vam pomagamo, svetujemo, izrišemo in se pogovorimo o samem poteku storitve.

Naše največje potrdilo za dobro delo so zadovoljne stranke, ki nemalokrat k istemu tretmaju povabijo še svoje prijateljice ali znanke.

Permanentni make-up - tretman

Postopek zagotavlja vnos naravnih pigmentov 0,06–0,12 mm globoko v kožo. Pigmenti so obstojni več kot 3 leta.

Obrvi

Pri obrveh s pigmentiranjem dosežemo popolno korekcijo (v primeru, da so te redke in zelo svetle). Pravilna oblika obrvi izjemno polepša in odpre vaš obraz. Oko je bolj odprto in celoten obraz izgleda bolj mladosten ter svež. 3D-tehnika omogoča popolnoma naraven izgled ne glede na količino dlačic. Obrvi so okvir obraza.

Ustnice

V postopku permanentnega make-upa pigmentiramo rob ustnic, ki je slabo viden, prekinjen ali poškodovan. Zelo pomembna je tudi korekcija simetrije ustnic, saj tako vaše ustnice postanejo polne. Senčenje in mešanje barv pa ustnicam še dodatno poudari volumen in 3D-efekt. 4 tedne po opravljenem posegu sledi kontrolni pregled in korekcija. Na tem pregledu obnovimo in osvežimo linije ter po potrebi senčimo. Le tako lahko dosežemo popoln izgled.

Oči

Permanentna črta na zgornji in spodnji veki daje očem globino in učinek gostejših trepalnic. Delikatno narejene konture s pravilno izbranimi pigmenti naredijo oči optično večje, izrazitejše, a kljub temu še vedno zelo naravne. Trepalnice izgledajo gostejše in bolj močne, pogled pa globlji in lep.

Pogosta vprašanja o permanentnem make-upu

Ko se odločite za izdelavo permanentnega make-upa, bodite pozorni. Le-ta je na koži obstojen vsaj 4–6 let, zato dobro premislite, komu boste zaupali to zahtevno delo, ki vas bo vsakodnevno spremljalo naslednjih 6 let. Permanentno ličenje vam lahko naredi vsakdo, ki ima opravljen nekajdnevni tečaj.

A bolj kot tečaj je pomembna roka, estetski čut in izkušnje. Slabo opravljena storitev, naj bo to obroba ustnic, senčenje in risanje obrvi, črta nad zgornjo in spodnjo veko, bo na obrazu zelo opazna – in to dalj časa.

Preverite, kakšne izkušnje ima izvajalec, in hkrati zahtevajte slike že narejenih trajnih make-upov. Naj vas ne zavede nizka cena!

Največkrat si permanentni make up omislijo dekleta, gospe, ki jih izgled obrvi ali ustnic zelo moti. Zato vsak dan vstajajo prej, poskušajo z barvico ujeti idealno linijo. A kaj ko se nemalokrat zbudimo utrujeni, neprespani, pogosto se nam tudi mudi …

Takrat začrtavanje idealne linije postane pravi pekel. Bolj kot jo poskušamo ujeti, bolj se nam izmika. Najhuje je poleti, ko je vroče ali smo na morju. Barvice se sperejo, me pa se zaradi tega ne počutimo dovolj samozavestne.