Masaže

Masaže

Masaža s kakavovim maslom

Predajte se užitkom in vonjem eksotike

Bogata tekstura masla bo vašo kožo nahranila in negovala ter s tem povečala njeno elastičnost. Zaradi majhne molekularne zgradbe se maslo hitro vpija v kožo, s tem pa krepi podkožna tkiva.

Deluje pomirjujoče in protivnetno ter blagodejno vpliva na kožne spremembe kot so vnetja ali ekcemi.

Klasična švedska masaža

Od kod ime klasična švedska masaža?

Klasična masaža ima svoj izvor na Švedskem, zato jo pogosto imenujemo tudi »švedska masaža«. Njen utemeljitelj je Šved Per Henrik Ling (1776-1839).

Kako poteka klasična švedska masaža?

Izvaja se na goli koži, ki jo najprej naoljimo. Zajema celotno telo – prične se na hrbtu in končna pri trebušnih mišicah. Pri masaži se uporabljaJO različne tehnike prijemov:

  • gladenje
  • gnetenje
  • vtiranje
  • udarjanje
  • tresenje

Pozitivni in sproščujoči učinki na telo

Pozitivni učinki so fizične in psihične narave, saj se sprosti celotno telo. Masaža odpravlja stres, napetost in posledično tudi nespečnost. Mišicam se povrne moč, sklepi postanejo bolj gibljivi, otekline se zmanjšajo. Koža je po masaži voljna, elastična in odporna proti zunanjim vplivom.

Katero izbrati – relaksakcijsko ali
terapevtsko obliko masaže?

Relaksacijsko masažo priporočamo vsem, ki si želite sprostitve, terapevtsko pa tistim, ki vas pestijo razni problemi, bolečine.

Terapevtska masaža je zato bolj groba in pritisk je močnejši, vendar so tudi rezultati hitrejši in boljši.

Kontaktirajte nas!

Imate vprašanja ali si želite rezervirati termin?

Mnenja strank

Zadovoljne stranke

“Na Teenlifting – Metodo dr. Sanje Malbaša Gošović, za vzdrževanje mladostnega, vitalnega videza prisegam zato, ker je preprosto logična. Če mišice, kjerkoli na telesu, z vadbo krepiš, bodo ohranile svojo primarno, mladostno obliko. Elektrostimulacija je metoda stara približno toliko kot elektrika, a niti ena od vseh elektrostimulativnih metod, ki so trenutno na tržišču, nima nikakršne zveze s Teenliftingom – sem preizkusila vse…”

Maja Martina Merljak

Maja Martina Merljak

Igralka

Ko pogledam svoje fotografije, stare 5, 10 let- takrat vidim dokaz kaj je Teenlifting naredil zame. Sedaj sem videti lepše, mlajše in bolj sveže. Pa tudi, ko pridem popolnoma utrujena iz snemanj, vaj in gledaliških predstav v salon Ajna in me »priklopijo na elektriko«, se resnično počutim, kot da se mi polnijo baterije. Po slabi uri sem popolnoma sproščena in polna energije. Ker nimam veliko časa, mi je zelo pomembno, da je metoda učinkovita in zato lahko za Teenlifting rečem samo- TO je TO!

Tina Gorenjak

Tina Gorenjak

Igralka