Teenlifting

Revolucija

TEENLIFTING® tretmaji

Revolucionarni antiage tretmaji s katerimi se jača tonus, oblikuje obraz in telo ter krepi vaše zdravje. TEENLIFTING je zgodba o mišicah.

TEENLIFTING® vsebuje: trening, lifting, pomlajevanje, oblikovanje, stimulacijo akupunkturnih točk, drenažo, povečano prekrvavitev stimuliranih tkiv, krepitev kostne mase, uporabo fizikalne medicine v kozmetiki z istočasnimi odličnimi rezultati rehabilitacije in profilakse vseh sklepov in mišic.

TEENLIFTING® obraza

TEENLIFTING® obraza je elektrostimulacija vseh mišic obraza in vratu z namenom napenjanja čela, dviga obrvi in vek, dviga ličnic, izgube podočnjakov, polnjenja ustnic in brade, izgube podbradka, napenjanja vratu in ožanja celotnega obraza.

TEENLIFTING® telesa

TEENLIFTING® telesa je elektrostimulacija vseh mišic telesa z namenom oblikovanja, izgube celulita, hujšanja, odstranitve bolečin, drenaže, detoksikacije organizma, izboljšane prekrvavitve in oksigenacije vseh tkiv.

teenlifting medenice

TEENLIFTING® medenice

TEENLIFTING® medenice je elektrostimulacija vseh mišic medenice in notranjih organov z namenom rešitve težav z inkontinenco, impotenco, bolečin v kolkih in hrbtenici, dviga maternice, drenaže in oblikovanja trebuha, zadnjice in bokov.

TEENLIFTING® platizme

TEENLIFTING® platizme je elektrostimulacija vseh mišic vratu, podbradka, ust in lic z namenom napenjanja vratu, izgube podbradka, poudarjanja brade in ustnic, dvigovanja lic, ožanja lic in vratu ter izboljšanja tonusa mišic in kože.