Nega obraza

Nega obraza

Kaj pravzaprav pomeni pojem »nega obraza«?

Koža je zelo pomemben organ za katerega moramo skrbeti. To pomeni tako doma, kot s pravilno nego v kozmetičnem salonu. Ponudniki vsako leto dajejo na trg novo storitev, nove preparate, aparature, ki bodo čudežno pomladili vaš obraz. Do sedaj se žal to še ni zgodilo. Če želimo upočasniti staranje, moramo skrbeti za nivo vlage v koži. Preventivno bo dovolj, če 1x mesečno v salonu naredimo kislinski piling (za občutljivo in suho kožo) oz. Biopeeling (za mešano in mastno kožo).

S tem redno odstranjujemo poroženelo povrhnjico in  preprečimo izsušitev, luščenje, vnetne akne, alergične reakcije, izpuščaje …  Če je do tega že prišlo, se moramo kože lotiti najprej s pilingi (kislinskimi ali Biopeelingom; kolikokrat je odvisno od debeline poroženele povrhnjice) in šele nato z negami, ki dajejo koži vlago (Hydreclat nega obraza).

S pomočjo aparature Hydreclat, ki deluje na podlagi galvana in ultrazvoka, vtiramo vlažilne preparate (ki vsebujejo Hyaluron) v globje plasti kože. V primeru močne dehidriranosti  HY nego ponovimo. S tem ko je koža gladka, nahranjena, so tudi gubice vidno zmanjšane!

Lifting obraza Hydreclat je sodoben koncept ohranjanja zdrave, lepe in mladostne kože.

Lifting nega je primerna:

 • za ohranjanje mladostne kože dolgo (do cca 40 leta)
 • za zrelo kožo (izboljšanje elastičnosti in napetosti kože ter glajenje gub)
 • za občutljivo kožo (pomiritev občutljivosti na koži in občutje ugodja)
 • za mešano in mastno kožo (prečisti, matira, normalizira)
 • za posebno nežne predele na obrazu – okoli oči in ust (obnovi in učvrsti, zgladi majhne gubice)

Nad učinki terapije boste presenečeni že po prvem tretmaju!

Kontaktirajte nas!

Imate vprašanja ali si želite rezervirati termin?

NOVO

Microneedling

Kaj je MICRONEEDLING?

Je naravna in neinvazivna metoda za svežo, sijočo, napeto in vidno pomlajeno kožo.

Iglična terapija je postopek za izboljšanje strukture kože in odpravljanje njenih nepravilnosti. Z drobnimi, kontroliranimi mikrovbodi sprožimo intenzivno regeneracijo kože. Z needlingom dosežemo višjo vpojnost visoko koncentriranih učinkovin v kožo. Microneedling deluje na principu mehanskega spodbujanja dermisa ( kjer se nahajata kolagen in fibroblast).Postopek odpre kanalčke, ki omogočijo prodiranje visoko koncentriranih učinkovin in koktejlov globoko v kožo.

Sproži se proces celjenja, med katerim se spodbudi rastni faktor, posledica je sinteza kolagena in izgradnja normalne, zdrave mreže vezivnih in elastičnih vlaken. Poveča se debelina povrhnjice, koža je napeta in bolj prekrvavljena, videz pa pomlajen in svež. S terapijo dosežemo visoko prodiranje aktivnih kozmetičnih sestavin v kožo. Tekom procesa celjenja številnih miniaturnih vbodov v kožo se tvori nov visokokakovostni kolagen, elastin in hialuronska kislina, kar omogoča glajenje gub in izboljšanje čvrstosti kože na naraven način.

 • zmanjšanje gub in povečanje čvrstosti oz tonusa kože
 • izenačenje pigmentacij
 • zmanjševanje brazgotin, ki so posledica aken; in razširjenih por
 • izboljšanje izgleda strij

Microneedling je tretma za izboljšanje strukture kože. S postopkom dosežemo vidno izboljšanje mimičnih gub in globjih gub ter zmanjšanje pigmentacij.

Z microneedlingom dosežemo zelo dobre rezultate tudi pri izboljšanju brazgotin,pri širokih porah in strijah.

Je možno prisotna rahla rdečica, ki v enem dnevu izgine. Občutek na koži je lahko malo podoben, kot če bi nas rahlo opeklo sonce vendar ta občutek po parih urah izgine. Proces celjenja se konča v približno 10 dneh, ko zaznamo tudi vidno bolj gladko in pomlajeno kožo. Za večji in dolgotrajnejši rezultat predlagamo 4 zaporedne postopke v razmaku 21 dni. Po sami terapiji se naj stranka en dan ali dva, odvisno od občutljivosti kože, izogiba sončenju in naj uporablja kremo s spf zaščito. V poletnih mesecih, ko je močnejše sonce in če je stranka več časa izpostavljena soncu, naj se 5-7 dni izogiba izpostavljanju sonca in uporablja visoko zaščito, da preprečimo morebitne reakcije .

 • Dermatitis
 • Keloidne brazgotine
 • Hemofilija
 • Uporaba antikoagulantov
 • Diabetes
 • Kožni rak
 • Epilepsija
 • Nosečnost
 • Akutni herpes simplex ( se lahko izvaja, vendar se izogibamo predelu, kjer je nastali herpes)
 • Kemoterapija, obsevanje
Mnenja strank

Zadovoljne stranke

“Na Teenlifting – Metodo dr. Sanje Malbaša Gošović, za vzdrževanje mladostnega, vitalnega videza prisegam zato, ker je preprosto logična. Če mišice, kjerkoli na telesu, z vadbo krepiš, bodo ohranile svojo primarno, mladostno obliko. Elektrostimulacija je metoda stara približno toliko kot elektrika, a niti ena od vseh elektrostimulativnih metod, ki so trenutno na tržišču, nima nikakršne zveze s Teenliftingom – sem preizkusila vse…”

Maja Martina Merljak

Maja Martina Merljak

Igralka

Ko pogledam svoje fotografije, stare 5, 10 let- takrat vidim dokaz kaj je Teenlifting naredil zame. Sedaj sem videti lepše, mlajše in bolj sveže. Pa tudi, ko pridem popolnoma utrujena iz snemanj, vaj in gledaliških predstav v salon Ajna in me »priklopijo na elektriko«, se resnično počutim, kot da se mi polnijo baterije. Po slabi uri sem popolnoma sproščena in polna energije. Ker nimam veliko časa, mi je zelo pomembno, da je metoda učinkovita in zato lahko za Teenlifting rečem samo- TO je TO!

Tina Gorenjak

Tina Gorenjak

Igralka