Make-up

Ličenje

Dnevno in večerno ličenje

Včasih nam lahko le majhna sprememba spremeni in polepša dan ter nam povrne samozavest. Z dnevnim ličenjem bomo skrili nepravilnosti, ki jih ne želimo izpostavljati ter poudarili to, kar je lepo. Vsakodnevnega ličenja se lahko nauči vsaka izmed vas!

Za dnevno ličenje bomo uporabljali bolj nežne tone barv, medtem ko se lahko pri večernem ličenju dobesedno igramo z barvami.

Ličenje za posebne dogodke

Če imate poseben dogodek, maturantski ples, ste priča na poroki, ali pa je to posebna priložnost, na kateri želite biti popolni, se prepustite našim rokam in se sprostite.

Poudari tisto, kar je lepo, skrij tisto, kar te moti!«. To je osnovni namen, ki želimo doseči z nanašanjem ličil.

Poročno ličenje

Poročno ličenje se razlikuje od dnevnega. Pri njem je zelo pomembna preciznost in obstojnost. Barve se prilagajajo glede na osebnost neveste in stil celotne poroke (šopek, obleka, ženinova obleka…).

Zelo priporočljivo je, da vsaj teden dni pred poroko opravimo poskusno ličenje. S tem se izognemo morebitnemu nezadovoljstvu. Po želji lahko bodočim nevestam svetujemo že veliko prej, se posvetujemo s frizerjem,  priporočamo glede cvetličnih aranžmajev, oblek, čevljev, vabil … Na tem področju imamo ogromno izkušenj, zato se že veselimo novih izzivov.

»Poroka je edinstven in enkraten dogodek. Zasijte ta dan v vsej svoji lepoti.«

Individualni tečaj ličenja

O pravilnih tehnikah ličenja se lahko poučite v lepotnem salonu Ajna na Individualnem tečaju ličenja. V 120 minutah boste izvedele vse, kar je treba – od najpreprostejšega dnevnega make-upa pa tja do zahtevnejšega večernega ličenja . Poleg tega boste dobile natančen spisek priporočenih barv in preparatov ter se naučile, kateri od že kupljenih preparatov so primerni za vas in kateri ne.

Tečaj ličenja – od teorije do praktičnih primerov

Se želite naučiti osnov ličenja? Imate ogromno ličil, ki pa jih ne znate uporabiti? Ne veste, katere barve ustrezajo vašemu tipu kože? Vse to in še več vam bomo zaupali na individualnem tečaju ličenja.

Učenje poteka čez teorijo, v kateri vam natančno pojasnimo in pokažemo, kateri so osnovni preparati, ki so potrebni za dober make-up. Skozi teorijo že delamo na polovici obraza. Drugo polovico naredite same. Iz najpreprostejšega dnevnega make-upa, ki ga same naredite že v dobrih 10 minutah, se boste naučile še malenkosti, ki še dodatno poudarijo vaš obraz in konture. Da bo vaš obraz zasijal, srce poskočilo, oči zažarele

Kontaktirajte nas!

Imate vprašanja ali si želite rezervirati termin?

Mnenja strank

Zadovoljne stranke

“Na Teenlifting – Metodo dr. Sanje Malbaša Gošović, za vzdrževanje mladostnega, vitalnega videza prisegam zato, ker je preprosto logična. Če mišice, kjerkoli na telesu, z vadbo krepiš, bodo ohranile svojo primarno, mladostno obliko. Elektrostimulacija je metoda stara približno toliko kot elektrika, a niti ena od vseh elektrostimulativnih metod, ki so trenutno na tržišču, nima nikakršne zveze s Teenliftingom – sem preizkusila vse…”

Maja Martina Merljak

Maja Martina Merljak

Igralka

Ko pogledam svoje fotografije, stare 5, 10 let- takrat vidim dokaz kaj je Teenlifting naredil zame. Sedaj sem videti lepše, mlajše in bolj sveže. Pa tudi, ko pridem popolnoma utrujena iz snemanj, vaj in gledaliških predstav v salon Ajna in me »priklopijo na elektriko«, se resnično počutim, kot da se mi polnijo baterije. Po slabi uri sem popolnoma sproščena in polna energije. Ker nimam veliko časa, mi je zelo pomembno, da je metoda učinkovita in zato lahko za Teenlifting rečem samo- TO je TO!

Tina Gorenjak

Tina Gorenjak

Igralka