Ajna v medijih

AJNA se je v zadnjih 10 letih delovanja pojavila v različnih medijih. Nekaj si jih lahko ogledate tukaj.

Kozmetični salon Ajna na POP TV v oddaji VIZITA

Kozmetični salon Ajna je obiskala ekipa POP TV in za oddajo VIZITA posnela prispevek o permanentnem make-upu.

Kozmetični salon Ajna na PINK TV v oddaji ŽENSKE ZGODBE

Kozmetični salon AJNA je obiskala ekipa PINK TV in za oddajo Ženske zgodbe posnela prispevek našem salonu. V prispevku je predstavljen postopek pedikure, manikure in lakiranja ter Bownove terapije.

Permanentni make up – revija STORY

Permanentni make up je vrsta tetovaže, ki zagotavlja vnos naravnih pigmentov od 0,06 do 0,12 mm globoko v kožo. Pigmenti se z zelo tanko iglo nanašajo milimeter za milimetrom po predhodno začrtani liniji.

Celoten članek, ki je bil objavljen v reviji STORY, si lahko preberete tukaj.

Kako do lepo oblikovanih obrvi – članek v reviji NIKA

Silvija Štrukelj, lastnica salona Ajna, je za revijo Nika (priloga časopisa Dnevnik) povedala: “Ogromno strank, ki imajo preveč populjene obrvi ali so te sčasoma postale zelo redke ali pa so svetle in komaj opazne, se odloči za permanentno oblikovanje obrvi,« je povedala Silvija Štrukelj iz salona Ajna.

Celoten članek o trajnem ličenju, ki je bil objavljen v reviji Nika, si lahko preberete tukaj.

Ne pozabimo na obrazne mišice – Nika

S stimulacijo mišic teenlifting mišic ne napihujemo, kot to počnejo estetski kirurgi, ampak mišici povrnemo obliko, kakršno je imela ter jo postavimo na mesto, kjer je bila.

Celoten članek, ki je bil objavljen v reviji Nika, si lahko preberete tukaj.

Zima je kot nalašč za obnovo vaše kože – Svet24

Jesen in zima sta čas, ko je treba kožo pripraviti na poletne dni in s tem tudi na večjo izpostavljenost UV-žarkom. Ker sta sonce in morje kožo izsušili, dehidrirali, morda so nastale pigmentacije, gubice pa so se poglobile, je treba to stanje popraviti.

Celoten intervju, ki je bil objavljen v reviji Svet24, si lahko preberete tukaj.

Članek SLIKE NA NOHTIH – revija JANA

Silvija Štrukelj, lastnica salona Ajna, je za revijo JANA v članku o POSLIKAVI NOHTOV povedala: “Pred časom so si le redke Slovenke upale biti drugačne in izstopati s poslikanimi nohti, danes pa je drugače. Slovenke se za poslikavo nohtov odločajo vsak dan ali pa le le za posebne priložnosti. Za nekatere je taka poslikava nadomestek za nakit. Sicer se Slovenke še vedno pogosteje odločamo za bolj umirjene in vskadanje uporabne poslikave. V večini so te kombinirane z bleščicami, pa tudi kamenčki, a v nevtralnih, belih in srebrnih barvah. Vsaka poslikava nohtov pa je unikat”, je povedala Silvija Štrukelj iz Centra lepote in osebne rasti Ajna v Ljubljani.

Članek o poslikavi nohtov, ki je bil objavljen v reviji JANA, si lahko preberete tukaj.

Kozmetika – Ona Plus

Nina Rakovec, Tina Gorenjak, Karin Komljanec.Igralke so nam razkrile skrivnosti svoje leote. Vas zanima, katera uporablja metodo Teenlifting?

Celoten članek, ki je bil objavljen v reviji Ona Plus, si lahko preberete tukaj.