Stranke o nas

Stranke o nas

Na Teenlifting – Metodo dr. Sanje Malbaša Gošović, za vzdrževanje mladostnega, vitalnega videza prisegam zato, ker je preprosto logična. Če mišice, kjerkoli na telesu, z vadbo krepiš, bodo ohranile svojo primarno, mladostno obliko. Elektrostimulacija je metoda stara približno toliko kot elektrika, a niti ena od vseh elektrostimulativnih metod, ki so trenutno na tržišču, nima nikakršne zveze s Teenliftingom – sem preizkusila vse. Izjemna jakost, velikost ter prava oblika različnih, za vsako skupino mišic posebej prilagojenih netočkastih elektrod, izdelanih po dolgoletnih pikolovksih raziskavah in izkušnjah dr. Sanje Malbaša Gošović, zagotavljajo tako rekoč kiparsko obravnavo mišic, ki ji enostavno ni para. Izključno takšna obravnava pa prineša prave, vidne rezultate.

Kako na splošno skrbite za lepoto, saj ste vedno zelo lepo naličeni?
“Za obraz skrbim tako, da redno hodim na teenlifting. Gre za metodo Sanje Gošović, zdravnice iz Zagreba, ki je po letih raziskav razvila metodo optimalnega treninga obraznih mišic.” Celoten članek z igralko Majo M. Merljak preberite v Žurnalu24

Maja Martina Merljak
(igralka)

Za mene je obisk salona Ajna nepogrešljiv del nege telesa. Največkrat se odločim za nego obraza in pedikuro. Posebej priporočam nego obraz s Print maskami, saj je po tej lepotni negi koža na obrazu nežna in sijoča.

Mojca Slak

Pozdravljeni! Naj se še jaz pridružim z mnenjem o Teenliftingu mojima dragima kolegicama in prijateljicama Zvezdani Mlakar in Maji Martini Merljak. Prva beseda bi lahko bila- ČUDEŽNO! Vendar ni na Teenliftingu čisto nič čudežnega, razen rezultat po nekaj tretmajih :). Sama sem precej „nejeverni Tomaž“ glede različnih posegov, sploh na obrazu. V prvi vrsti se ne bi odločila, da poizkusim, če ne bi vedela, da je dr. Sanja Malbaša Gošovič priznana zdravnica. Ko veš, da ti bo nekdo z električno stimulacijo krepil obrazne mišice, si predvsem rad prepričan, da bo to narejeno profesionalno in z veliko znanja. Moram reči, da mi ni žal. Nasprotno! Nad rezultatom sem več kot navdušena. Naj navedem konkreten primer: vedno bolj me je motila globoka guba med obrvmi- saj veste, tista zaskrbljena, ki nas dela tako resne :). Pred dvema letoma sem začela z nekaj zaporednimi tretmaji in guba je resnično izginila. Kot bi jo zlikali. S stimulacijo namreč krepimo mišice obraza, ki ponovno začnejo delati, postanejo napete in aktivne in tako napet in zglajen postane celoten obraz. Po vsakem nadaljnjem tretmaju sem vedno čutila, kakor da je moj obraz kot majhen natreniran atlet, na katerem vsaka mišica čvrsto stoji na svojem mestu. Meni osebno je pomembno tudi to, da na tretmaje ni potrebno hoditi pogosto in redno. Efekt „obraznega fitnesa“ se ne izgubi. Vsakokrat, ko prideš na „trening“, se mišice samo ponovno okrepijo in celoten obraz je ponovno svež in mladosten. Na kratko- absolutno in najiskreneje priporočam!

Naj povem le še to, da je obisk v salonu Ajna, kjer v Sloveniji edini izvajajo Teenlifting zame vedno, kot bi prišla v oazo popolne sprostitve. Tudi če potrebujete še kakšen drug „lepotni poseg“, imate pri njih ogromno možnosti. Predvsem pa so izredno prijazni, profesionalni, njihove storitve pa so vrhunske in cenovno prijazne.

Tina Gorenjak
(igralka)

V salon Ajna sem prispela bolj ko ne po naključju…iskala sem kozmetični salon, ki bi imel celotno ponudbo (masažo, nego kože, manikuro, pedikuro, depilacijo, ličenje, itd ….pravzaprav vse, kar urejena ženska potrebuje ) na enem mestu in seveda – zmerne cene. Ker sem se pripravljala na svoj “najpomembnejši” dan v življenju – na poroko, sem bila še toliko bolj previdna. Spletna stran salona Ajne je bila prva odločilna stvar, da sem zavrtela številko salona. Oglasila se je Silvija. Bila sem nezaupljiva, zato sem se odločila sprva poskusiti Ajurvedsko masažo. Zadovoljna, pomirjena in globinsko naoljena po masaži in pogovoru z Indijskim mojstrom, sem se takoj naročila še na nego obraza in na biopiling. Ko je preteklo nekaj dni, sem se odločila naročiti še na poskusni poročni make–up, čeprav se je za to nalogo že javila tetina znanka. Moja odločitev je bila pravilna. V vseh teh dneh in preživetih trenutkih v salonu Ajna sem bolje spoznala Silvijo, ki je v tistem trenutku mojega življenja postala moja poročna svetovalka, moj angelček za organizacijo poroke. Skupaj sva debatirali o poročni obleki, o obutvi, nakitu, rožah, barvah, o dekoraciji dvorane, o menijih, naprsnikih, torti in vseh ostalih možnih detajlih, ki jih “prvoporočenke” še ne obvladamo. Dan ali dva pred usodnim dnevom mi je Silvija uredila še “nove” nohte s prelepo poslikavo, na poročni dan pa make-up, ki je bil prečudovit, kljub temu, da sem prišla zjutraj v salon z enourno zamudo in z globokimi podočnjaki po neprespani noči (vedno prijazna Silvija me je že pričakala z ledeno kavo, mljask-mljask). Tistega dne so me bodoči mož, družina, prijatelji in ostali vabljenci dobesedno občudovali. Zato ti, Silvija, želim ponovno izreči HVALA. S svojim delom, z nasveti, s prijaznostjo in razumevanjem si za mene pomenila najlepše darilo. In s tvojo pomočjo je bil moj poročni dan najlepši dan v mojem življenju.

Darija Armentano

Salon Ajna obiščem približno enkrat na dva meseca in obiska se vsakič znova že vnaprej veselim … Medtem ko blagodejne sestavine maske mehčajo in vlažijo kožo na mojem obrazu, mi Silvija zmasira vrat in zgornji del hrbta, zaradi česar grem domov še bolj sproščena in umirjena.

Ana Marija Toman

V lepotni salon Ajna redno zahajam na depilacijo nog. Z depilacijo sem izjemno zadovoljna, saj mi odstrani dlake precej bolje, kot navadno britje. Predvsem pa je učinkek trajnejši, kot navadno britje.

Sabina Vrhovšek

Kontaktirajte nas!

Imate vprašanja ali si želite rezervirati termin?