Nega rok in nohtov

Manikura za lepe in negovane roke in nohte

Privoščite si prvovrstno manikuro v lepotnem salonu Ajna. Roke so del telesa, ki imajo v komunikaciji z drugimi ljudmi izjemen pomen. Iz govorice rok je mogoče razbrati marsikaj o osebnosti človeka. Zato si želimo, da so naše roke lepo negovane, to pa dosežemo z negovanimi in zdravimi nohti. Lepi nohti in negovane roke danes niso samo estetski okras, ampak poudarjajo ženskost, estetiko in modernost.

Naravna manikura nohtov

S kozmetičnimi pripravki in pravilno nego lahko določene težave na nohtih izboljšamo, s tem pa dosežemo rast zdravih nohtov.

Eden od načinov je naravna manikura nohtov, pri kateri oblikujemo nohte, odstranimo obnohtno kožico, naredimo piling, s katerim odstranimo mrtvo poroženelo plast celic ter nohte nahranimo s serumi ter kremami, primernimi za določen tip nohta. Nohti so po manikuri sijoči, nahranjeni in naravno lepi. Lesk ostaja, vse dokler noht ne preraste.

Sistem permanentnega lakiranja naravnih nohtov GELISH

Uporabljamo izdelke ameriškega podjetja Hand & Nail Harmony, ki velja za vodilno in inovacijsko na področju kozmetike. Gelish se nanaša kot lak in je obstojen kot gel!

Le nekaj razlogov, zakaj se morate odločiti za sistem Gelish permanentnega lakiranja:

 • enostaven nanos
 • čas trajanja nanosa 30 min
 • odlično pokrivanje nohta,
 • popolno sprijemanje z naravnim nohtom
 • popolnoma naraven izgled
 • obstojnost od 3 do 5 tednov
 • se ne lušči, kruši ali poka
 • ščiti naravni noht
 • strjevanje pod UV lučko (1 minuta)
 • vsestranska uporaba – kot lak, gel ali soak off gel
 • enostavno odstranjevanje v samo 10 minutah

Za naravne nohte in zakrivanje nepravilnosti na nohtih

Gelish je namenjen naravnim nohtom. S to tehniko lahko skrijemo manjše nepravilnosti nohtov, jih učvrstimo ali zgolj nalakiramo. Gelish presega druge Soak off gele, saj ponuja možnost kontroliranega nanašanja s čopičem, tako kot lak.

Si želite urejene nohte, ki bodo obstojni do 5 tednov v samo 40 minutah? Potem je Gelish primeren prav za vas. Z Gelishem so nohti urejeni in dodatno zaščiteni. Gelish je tanek premaz gela, takšen, da so vaši nohti naravni in lepo lakirani. Prav tako se lahko z Gelishem ustvarja Nail Art – poslikava nohtov. Po 5 tednih ga enostavno odstranimo z odstranjevalcem.

Intenzivna hranilna nega rok

So vaše roke suhe in razpokane? V tem primeru priporočamo bogato hranilno nego rok in obenem zaščito kože pred zunanjimi vplivi. Po 30 minutah intenzivne hranilne nege bodo vaše roke kot prerojene. 

S pilingom bomo odstranili odmrle celice, nanesli masko, ki je najbolj primerna (odstranjevanje pigmentacij, lifting učinek, zaščita pred izgubo vlage) in naredili še dodatno parafinsko oblogo, ki bo penetracijo aktivnih učinkovin še pospešila. Na koncu sledi še primerna zaščitna krema.

Roke so prvi pokazatelj starosti. Ohranimo jih lepe!